Gastenboek

Onderwerp: bruiloft    Van: john en karin    21.06.2015 20:58
wij willen kate en haar team bedanken voor een geweldige en onvergetelijke avond het eten was super lekker de bediening was super en super aardig en alles wat voor ons geregeld was door kate ook super kortom het wapen van poortugaal en het personeel is helemaal top echt en we zullen deze avond niet gauw vergeten met dank aan het kate en haar team bedankt john karin anouk maikel
 
Onderwerp: Bruiloft Kim en Stefan 29 augustus 2014    Van: Kim en Stefan    16.09.2014 09:58
Wij hebben onze bruiloft gevierd in het Wapen. 

Kate en haar team hebben alles tot in de puntjes goed geregeld. 

Het was echt super gezellig en wij en onze gasten hebben super genoten. Onze kinderen hebben zich ook super vermaakt in de speelruimte. 

Het buffet was super. 

Echt een aanrader. 

En we komen snel weer een keer bij jullie eten. 

 

groetjes Kim en Stefan
 
Onderwerp: Bruiloft 9 mei 2014 - onvergetelijke dag!    Van: Maurice & Manon    28.05.2014 15:34
Op 9 mei 2014 hebben wij bij het Wapen van Poortugaal onze bruiloft gevierd. Wij zouden daar vanaf ’s middags aanwezig zijn. Kate en haar team hebben deze dag alles tot in de puntjes verzorgt. Wij konden de avond daarvoor onze spulletjes brengen (bedankjes enzovoort) en zij hebben het voor ons klaar gezet. De lunch was goed geregeld en het diner was bijzonder goed. Het Wapen is ook voor grote gezelschappen een uitstekend restaurant. Wij waren overdag met alle daggasten in het Wapen aanwezig en door de verschillende momentjes (denk maar aan taart aansnijden, felicitatiemoment) die gecreëerd zijn was het een geweldige middag. Bij het diner kreeg iedereen op hetzelfde moment het eten en het was heerlijk! De reacties van de daggasten waren zeer positief, iedereen is er te spreken over. Uniek is dat de daggasten uit vijf hoofdgerechten mochten kiezen. Dit is niet overal zo. Voor iedereen zat er dus wat bij! Het feest was uiteraard ook goed geregeld door Kate en haar team. En niet te vergeten er loopt daar alleen maar vriendelijk personeel rondt, dus super! Mede dankzij Kate en haar team hebben wij een onvergetelijke dag gehad en kijken wij daar met heel veel plezier op terug. Wij kunnen iedereen aanraden daar eens gezellig een hapje te gaan eten en voor een feestje of partij zijn zij ook een uitstekende keus. Dus mocht je nu nog twijfelen dan hoeft dat niet meer, je kiest gewoon voor het Wapen van Poortugaal! Veel liefs van het pasgetrouwde stel Maurice & Manon
 
Onderwerp: 85 jaars feest    Van: fam. de Wolff    30.04.2014 16:09
Wat een verrassing was ons diner "en familie" in het Wapen!

Heerlijk gegeten!

Goede, vlotte en vriendelijke bediening.

Origineel bereide gerechten, voor elk wat wils.

Ieder van ons was enthousiast en tevreden.

 

Onderwerp: bruiloft    Van: fam. Rooderkerken    12.12.2013 20:06
11-12-2013

onze bruiloft(receptie)hebben wij gezellig in het wapen gevierd de ambiance en de sfeer (kerst)was fantastisch hierbij onze dank en zeker tot ziens

 

gr Ricardo en Jolanda
 
Onderwerp: Kerstdiner    Van: Fam. van der Boom    04.12.2013 16:43
Vorig jaar kerstdiner gehad en het was super gezellig en ook waanzinnig lekker, dus dit jaar weer geboekt, alleen zou de kerstman ook weer komen want die was wel erg lief voor de kinderen en de ouders??? Wat hebben wij gelachen.SUPER
 
Onderwerp: jubileum    Van: Zorghotel Het Spui Rhoon    14.11.2013 22:48
Met alle medewerkers van www.hetspuirhoon.nl het eenjarig jubileum gevierd. Heel erg gezellig geweest en heerlijk gegeten.
 
Onderwerp: altijd gezellig    Van: Geeve Ovenbouw    14.11.2013 22:46
Meerdere keren bij een bijzondere gelegenheid in Het Wapen van Poortugaal met gasten gegeten. Altijd gezellig en heerlijk eten. Aardige bediening.
 
Onderwerp: Huwelijksfeest 20 september 2013    Van: Kim Beekman    07.11.2013 09:36
Afgelopen september stapten wij in het huwelijksbootje en zoals bekend komt daar altijd een hoop bij kijken. Inclusief zaken waar je als bruidspaar helemaal niet over na hebt gedacht.

Een ding waar we ons in ieder geval NIET druk over hoefden te maken was het feest + het diner met onze daggasten. De voorbereidingen alleen al waren een feestje. Dankzij de hulp van Kate hadden we binnen een mum van tijd het complete diner en het feest geregeld. En helemaal naar ons zin zodat we er echt 'ons' feest van konden maken.

 

Op de dag zelf (20-09-2013) kwamen we na het huwelijk, de foto's, etc. aan bij het Wapen van Poortugaal. Het was al feest, maar dat werd alleen nog maar groter! Mooie versieringen, een welkomstdrankje (Prosecco!) en vervolgens het diner. Daar werden we allemaal een beetje stil van, in de positieve zin! Of het nu om het voor-, hoofd- of nagerecht ging: het was allemaal fantastisch! Bereiding en ook zeker de bediening. Zelden zo oprecht vriendelijk en vrolijk geholpen in een restaurant! We hebben in de weken na ons huwelijk nog vele complimenten op deze geweldige locatie gehad!

 

We kunnen nog een compleet boek schrijven over de rest van de avond maar geloof ons, het was een geweldig feest wat we van ons leven niet meer zullen vergeten. En een groot deel daarvan hebben wij te danken aan de fantastische organisatie van Kate en haar complete team. 

 

Iedereen bij het Wapen heel erg bedankt voor het feest van ons leven en we komen heel snel weer een hapje eten!

 

Groetjes! Pieter en Kim

 

Onderwerp: Nieuwe kaart    Van: Willem Ravestein    19.04.2013 22:11
Donderdag met een aantal bestuursleden de nieuwe kaart uitgeprobeerd. Verrassend en vernieuwend en de Menu prijs was zeer welkom. "mijn gasten" gaven cijfers boven de 8. Goede opsteker. En de nieuwe serveerster komt er wel hoor.....alle begin is moeilijk!
 
Onderwerp: Aanrader!    Van: Jan en Eva Groot    07.02.2013 12:26
Je moet er maar eens overnadenken; 

Waar kun je eten met een grote groep (22 personen) en dan ook van alle leeftijden. Wij hadden 4 kleintjes bij ons. 

 

Nou wij hebben het nergens zo naar ons zin gehad! 

De kinderen zaten in hun speelkasteel (met oppas!!) en wij zaten gezellig in een warme zaal met heerlijk eten bij te kletsen.

Ons gezelschap kwam immers van ver, dit maakt het heel bijzonder dat wij met zijn allen samen zijn. 

Het feit dat Het Wapen van Poortugaal dit mogelijk heeft gemaakt is voor ons reden genoeg om deze ervaring te herhalen!

 

Bedankt kate, keuken en bediening!

En tot de volgende keer.

 

Met vriendelijke groetjes,

 

Jan en Eva
 
Onderwerp: Gezelligheid in Het Wapen van Poortugaal.    Van: Ton Klems    10.01.2013 21:45
Rijden graag naar Poortugaal om in het Wapen lekker uit eten te gaan, doen dat regelmatig omdat het daar knus, gezellig en zeker ook heel goed uit eten is. Komen vanuit Duitsland, Weeze, maar hebben het er graag voor over.

 

Kate en medewerkens, Bedankt voor jullie gastvrijheid, zorg en gezelligheid.
 
Onderwerp: diner zaterdag 05 01 2013    Van: Wim den Haan    10.01.2013 13:22
We gaan enige keren per jaar met een bevriend echtpaar uit eten.

Om beurten reserveren wij een restaurant.

Ditmaal Het Wapen van Poortugaal.

Een vriendelijke ontvangst, de jassen werden aangenomen en de tafel gewezen.

Vriendelijke meisjes (goed voor de mannenogen) namen de drankjes op en brachten ze, ondanks de drukte, snel. Vragen over de gerechten werden deskundig beantwoord.

De schotels waren keurig verzorgd en smakelijk.De bediening vriendelijk zonder te familiair te zijn.

Na alle lof toch nog 1 klein minpuntje:

De garderobe is dicht bij de keuken, de jassen kregen een geurtje mee, 

Ideetje:

Misschien is het mogelijk de heksenketel in zo'n gietijzeren heksenketeltje te serveren?

Maar kortom, alle lof en jullie zullen ons zeker terugzien!!!!!!

Janny, Gréanne, Nico en Wim
 
Onderwerp: Kerst    Van: A vd Goorbergh    03.12.2012 17:05
Kerst 2011 waren wij met onze klein/kinderen in uw gezellig en sfeervol restaurant waarin naar mijn mening iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis voeld.Het gaat allemaal zo gemoedelijk,de kinderen worden leuk bezig gehouden en eten toch ook voldoende en gezellig mee en dat is voor de groot/ouders extra leuk.De allergrootste verrassing is voor de kinderen de Kerstman dan zie je al die oogjes gaan glimmen en eerlijk is eerlijk als dat gebeurd heb je het echt gemaakt bij de groot/ouders.Natuurlijk hebben wij al besproken voor eerste Kerstdag.

 

Onderwerp: halloween 2012    Van: Linda, Joyce en Pamela    31.10.2012 08:01
Wat was het een gezellige griezelige avond! Echt super goede spareribs op! Een mega compliment aan de kok, want ze zijn zo mals die vind je niet snel elders!! Verder was op deze avond ook het personeel hartstikke grappig (lees eng) verkleed. De sfeer was goed! Wij hebben het zo naar ons zin gehad, die al met de voorbereidingen van het schminken en verkleden begonnen, dat we volgend jaar echt weer komen voor de halloween party, alleen nemen we dan de mannen mee :-)) Echt supppper Kate!! Bedankt voor de scary evening!

 

Groetjes Linda, Joyce en Pamela
 
Onderwerp: Middeleeuws buffet met collega's van het Maasstad ziekenhuis.    Van: Diny de Winter Jaspers    03.10.2012 10:34
Wij hebben een super avond gehad. We hebben er met 70 personen gegeten en 

het was heerlijk, super creatief en mooie gerechten. Ruimschoots voldoende, lekker en erg gezellig. Waanzinnige ontvangst en toffe bediening echt een aanrader.

Bedankt dat je voor ons een onvergetelijke avond hebt geregeld en voor Mattie, haar afscheidsavond kon niet beter.

Ik kom zeker nog een keer terug met gezin of met vrienden.

groetjes Diny
 
Onderwerp: Perfecte bruiloft!    Van: Rene & Krystle    20.06.2012 11:16
Ook onze bruiloft hebben wij gevierd in het Wapen van Poortugaal. En het was perfect! Van te voren afgesproken met Kate en alles doorgesproken. Alle tips en hints verwerkt in onze dag waardoor deze nog beter is verlopen. Verrast met versieringen door het personeel die het zo te zien ook ontzettend naar hun zin hebben gehad. Na afloop veel complimenten gehad van onze gasten, heerlijk eten, heerlijk drinken en een prachtige locatie met een lekkere loungeset buiten!

 

Al met al hebben we mede door inzet van Kate en haar team onze droombruiloft beleefd!!

 

Zou het zo nog een keer doen! ;-)
 
Onderwerp: Bruiloft 15-06-2012    Van: Kat&Cil    19.06.2012 22:05
Hoi fantastisch Wapenteam!

Via deze weg nogmaals een dankwoord v ons. Wat hebben jullie jezelf overtroffen op ons feest! Hapjes, buffet, aankleding,.bediening...alles was geweldig verzorgd en niets was jullie te gek, en dat alles met een constante glimlach: geweldig! Dikke kus van het kersverse bruidspaar;-)
 
Onderwerp: Bruiloft 16 mei 2012    Van: Susanne en Wouter    18.05.2012 13:18
We willen jullie bedanken voor de super avond die jullie voor ons verzorgt hebben. Het eten was voortreffelijk iedereen heeft het er nog steeds over dat het zo super goed was. We hebben echt een super dag gehad. Bedankt.

Onderwerp: 17-12-2011    Van: familie van putten    18.12.2011 10:57
het was in één woord geweldig. we hebben geen kind gehad aan de kinderen,geweldig zo`n ballenbak met oppas.de bediening is erg vriendelijk en spontaan.het eten was ook goed,dus al met al een super avond.
 
Onderwerp: bruiloft 27.08.2011    Van: Ricardo en Patricia    29.08.2011 13:32
Afgelopen zaterdag hebben wij onze bruiloft gevierd in Het Wapen. Wij hebben hier echt een TOP dag gehad. Vanaf het begin tot het einde was alles tot in de puntjes geregeld. Met goede adviezen van Kate zijn onze wensen (niet de meest gangbare) vervuld. De muziek (de band BOOM)in combinatie met de locatie heeft ons feest compleet gemaakt. Ook voor de kids was deze dag super leuk. Aan Kate en haar enthousiaste team onze complimenten, het was in een woord GRANDIOOS.

 

Groetjes en tot snel Ricardo, Patricia, Yoana en Tex
 
Onderwerp: Geweldig restaurant!    Van: Seline    22.08.2011 21:22
Ik en mijn man hebben heerlijk gegeten hier! Lekker de ronde tafel met een uitstekende wijn: Wanui Springs. Wat een aanrader! Bediening is uiterst vriendelijk en gemoedelijk sfeertje, kortom super!
 
Onderwerp: 5 x feest op 13 augustus    Van: Dick, Miranda, Miichelle en Erwin    16.08.2011 19:14
Lieve mensen,

 

Wij hebben een knal feest gehad op 13 augustus in "het wapen van poortugaal"!!!!

Het team is helemaal geweldig, jong snel aardig, behulpzaam en profesioneel. Kate is de drijvende kracht met uitstekende adviezen voor haar klanten.

Wij wilde een superfeest en zij hebben daar tot in de kleinste details voor zorg gedragen. Wij hebben er maar 1 woord voor; SUPER
 
Onderwerp: Kraamfeest Isa!    Van: Karel, Iris, Thijs & Isa    02.07.2011 21:02
Hoi Kate! 

 

Wat een onwijs goed verzorgd kraamfeest hebben wij op 26 juni 2011 in Het Wapen mogen houden!Goede bediening, leuke taartjes en een ontspannen sfeer. We hebben enthousiaste reacties van onze gasten ontvangen. Mocht er ooit nog een derde kindje komen, dan benaderen we je zeker weer! 

 

Groetjes,

Karel, Iris, Thijs & Isa.

 

Onderwerp: 4x50 jaar verjaardag    Van: Ron,Judith,Ger en Astrid    29.05.2011 14:54
Wauw wat hebben wij een te gek feest gehad! Complimenten van ook vooral onze oudere gasten vanwege de goede begeleiding en de vriendelijkheid van het bendienend personeel. Eten was heerlijk bediening vlot en aardig,leuk versierd etc etc.

Wij zullen nog lang nagenieten!

 

Bedankt lieve mensen voor de goede ontvangst!

 

Groetjes van Ger,Astrid,Ron en Judith
 
Onderwerp: site.    Van: joop    03.02.2011 13:19
hallo Kate, ik ben 1 keer bij jullie geweest ter gelegenheid van de verjaardag van jouw moeder. Was gezellig. Voor haar en voor jullie allemaal de groetjes hier uit België. Mijn komplimenten voor de mooie site. Ik zal zeker op jullie stemmen.

 

Groetjes , JOOP
 
Onderwerp: 45 huwelijk ouders    Van: Ingrid    29.11.2010 13:00
Beadkt voor de gezellige avond. Het eten en bediening was echt perfect. Het enige nadeel was echt de tocht van de deur.
 
Onderwerp: Eten en Feesten    Van: Edwin    27.11.2010 08:57
Dat je er heerlijk kan eten wist ik al(Tip: gebakken mosselen als voorgerecht!), maar nu weet ik ook dat je er kunt feesten. Van een avond vrijdag 26 november. Eerst Bad Medicine en toen In The Name Of. Wat een muzikanten. Ik waande me soms in Ahoy. Fantastisch. Dank je wel. (Volgend jaar weer?)
 
Onderwerp: 35 jarig huwlijk    Van: Erik en Lia van Dalen    11.06.2010 22:32
Lieve allemaal.

 

Bedankt voor het super leuke en hartelijk ontvangst.

 

Niets was jullie teveel.

 

Het eten was overheerlijk de bediening perfect.

 

En de verrassing met muziek en de pijlen waren echt te GEK !!!!

 

Onze kleinkinderen hebben het ook reuze naar hun zin gehad , en erg lekker gegeten.

 

Dus nogmaals bedankt van ons alle 6

 

Erik en Lia van Dalen en Esther Michel Aemey en Noah Wijnbelt.

 

En tot gauw


Onderwerp:    Van: Rene    07.05.2010 21:44
Vanavond wederom heerlijk gegeten op een relaxte plek. zelf onze zoon van 10 jaar wil heel graag bij jullie eten. Gewoon omdat jullie heel vriendelijk zijn en het gewoon gezellig is...Tot de volgende ker
 
Onderwerp: mijn verjaardag    Van: Vincent Hunsel    11.03.2010 20:13
Gisteren 10 maart heb ik heerlijk genoten van 't lekkere eten ,de overheerlijke sorbet en de gezelligheid die mij,m'n vriendin Joni en mijn twee vrienden Steve en Kim ten deel viel.Ik zou het een ieder zeker aanraden.Kate,jij en je personeel bedankt he.xxx
 
Onderwerp: service voor onze zoon    Van: sandra    29.01.2010 20:10
vrijdagavond voor het eerst bij jullie gegeten

 

de service voor onze zoon was TOP...vriendelijk werd er heel speciaal een kindermenu zonder de geijkte kroket en knakworst gemaakt voor hem, als toetje vers fruit en toen de dienstdoende "nanny" ook nog het jeugdjournaal vond was de avond een succes !!!!! dank je wel
 
Onderwerp: 1e kerstdag    Van: Jacco Dane    27.12.2009 11:26
Dag Kate, kerstman, bediening en koks, 

 

We zijn nu voor de tweede keer (met kerst) wezen eten en het was weer helemaal top. Ons gezelschap bestond totaal uit 15 personen varierend in de leeftijd van 4 tot 90 jaar. De kleine kinderen waren veel in de kinderruimte te vinden en werden daar goed vermaakt.

Het eten was verrukkelijk en de bediening erg goed. Zeker toen de kerstman met de cadeautjes kwam voor de kinderen (op naam !) was het feest compleet.

Met name mijn oom en tante (90 en 85 jaar) hebben de tijd van hun leven gehad en het cadeau van de kerstman voor mijn oom was een mooi gebaar.

Kate, ik wil jou en je team heel hartelijk bedanken voor de overgetelijke avond en de wijze waarop jullie met iedereen omgaan, wij zullen zeker weer snel terugkomen.

 

Fijne jaarwisseling
 
Onderwerp: 2 x 50 jaar    Van: Hans & Denise    04.12.2009 23:14
Hoi Kate en team,

Ons feest bij jullie is een grandioos succes geworden. Het begon al bij binnenkomst : het was leuk versierd, tot in het kleinste detail. Dit maakte het al echt ons feestje ( dat nog niet eens begonnen was ). De dj was top, de bediening natuurlijk weer fantastisch, de hapjes en drankjes goed verzorgd en lekker, gelukkig hadden we ook nog wat leuke mensen uitgenodigd.

Kortom : wij hadden een geweldige avond en Het Wapen kan nu natuurlijk helemaal niet meer stuk. 

 

Bedankt !

 

Onderwerp: Nieuwe menukaart    Van: Edwin van der Zijden    08.11.2009 22:26
Vandaag weer het genot mogen hebben te moeten kiezen van de nieuwe menukaart. Dit is op zich al een lastige keuze, maar uiteindelijk heb ik de gegrilde entrecôte geserveerd met een jachtsaus van uien, champignons en spek besteld.

Dit is een AANRADER. De 

entrecôte was zeer goed en mals gegrild, maar de combinatie met de jachtsaus is een streling voor de smaakpupillen.
 
Onderwerp: Wat een gezellige tent    Van: Annemiek    02.11.2009 13:05
Onlangs gegeten met mijn ouders, kinderen en kleinkinderen. En werkelijk, het was super. Ook zeker met kleine kinderen. Komen zeker nog eens terug. 

Heb jullie zaak gelijk aan onze zoon doorgegeven. Nemen jullie wel eens persooneel aan voor de weekenden (bijbaantje)? Keuken, bediening,... heb hem dit nl aangeraden, zeker omdat het zo gezellig was.
 
Onderwerp: 65 jaar    Van: Gerrie van Poelgeest-Wensveen    17.10.2009 11:28
Wij,mijn(klein)kinderen en ik hebben het prima naar ons zin gehad op vrijdagavond 16 oktober.

Het eten was overheerlijk,je kon zien dat er veel aandacht aan besteedt was.

Het Personeel was vriendelijk en enthousiast.

Kortom het was een zeer geslaagde avond.

Ik kom zeer zeker nog eens terug.
 
Onderwerp: Bruiloft    Van: Niels en Nancy    15.10.2009 16:09
Lieve Kate en andere toppers van 't Wapen,

 

Wij wilden toch nog even een leuk berichtje achterlaten op jullie site aangezien wij nog steeds aan het nagenieten zijn van onze prachtige bruiloft!

 

Helemaal fantastisch en top geregeld door 't Wapen! Alle gasten hebben een super dag gehad en waren laaiend enthousiast over 't Wapen. Met jullie bijdrage was het de dag van ons leven! 

 

Wij hebben 1 tip voor alle bruidsparen die aan het overwegen zijn om hún dag in 't Wapen te vieren, DOEN!! Geen seconde twijfelen...

 

Tot snel! x Niels en Nancy
 
Onderwerp: personeelsfeessiee!!    Van: richard de kruyff    28.09.2009 00:23
hey crew van het wapen!!

 

ik wil effe zegge dat het een onwijs gezellige avond is geworden! en ik deze avond zeker niet zal vergeten! mede door de dj's, heerlijke bier(hahaha) en uiteraard de zeer bekwame en charmante bardames (en heer) and last but not least de super top gastvrouw van de tent is het een superavond geworden! TOP! keep up the good work!

 

greetz!!en maybe I'LL see ya next time @ het wapen van portugaal!!!! 

 

richard (one of the PLUS supermarktet crew)

Onderwerp: Trouwdag/avond    Van: Herbert & Lorena    12.09.2009 07:57
Hallo allen,

 

Het was geweldig leuk om de avond bij jullie door te brengen. Het was fantastisch. Alles klopte vanaf de entourage, het eten en drinken en uiteraard het geweldige personeel.

Ook het desert wat speciaal gemaakt werd voor ons was prachtig.

Ik denk dat we elk jaar het heuglijke feit komen vieren bij jullie.

 

Top!

 

Groetjes Herbert & Lorena
 

Het Wapen van Poortugaal 
Dorpsstraat 16, 
3171 EG Poortugaal 
Reserveren: 010-447 43 41

Openingstijden
Wo-Do, Zo: 16:00-22:00 uur
Vr-Za: 16:00-24:00 uur
Keuken: 16:00-21:00

Maandag en dinsdag gesloten.

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij ons met diverse creditcards betalen, maar pin of contant heeft onze voorkeur. 
Bedrijven in overleg op rekening mogelijk.

Facebook Wapen van Poortugaal
Twitter Wapen van Poortugaal
Plan uw route met Fietsroutenetwerk
Wapen van Poortugaal op Instagram

Het Wapen van Poortugaal 
Dorpsstraat 16, 
3171 EG Poortugaal 
Reserveren: 010-447 43 41

Wij werken volgens de richtlijnen van het rivm in samenwerking met horeca Nederland.‚Äč