Kerstavond 2018 bij Het Wapen van Poortugaal

Kerstavond menu
 

 

Welkomst prosecco alcohol of non-alcohol

 

Voorgerecht tapas:

-Gerookte zalm met tuinkruidenroomkaas en komkommer

-Gefrituurde torpedo garnaal

-Mosterdcrème soep met katenspek

-Rib- eye met gepocheerde peer, gekonfijte bospaddelstoelen en walnotencrumble

-Gerookte eendenborst met rode biet en frambozendressing

-Gefrituurde bitterbal van stoofvlees en bruine Leffe

 

Hoofdgerechten:

Keuze uit:

Vis:

Gebakken kabeljauwfilet,
gemarineerde gamba, wortelcrème en wasabi kroepoek, geserveerd met

beurre blanc saus.

 

Vega:

Truffel risotto met champignons,
gegrilde courgette, hazelnoten en een krokantje van Parmezaanse

kaas.

 

Wild:

Gebakken hertenbiefstuk
met pastinaak mousseline, geserveerd met rode port saus.

 

Vlees:

Duo van gegrilde tournedos en kalfssucade
met pastinaak mousseline, geserveerd met jus de veau.

 

Deze gerechten worden geserveerd met frites, aardappelgarnituur, stoofpeertjes en winterworteltjes

 

Nagerecht:

-Chocolade lava taartje

-Mango mouse

-Stoofpeer ijs

-Kletskop

-Slagroom

 

€49,50

 

 

BEIDE KERSTDAGEN EN OUD EN NIEUWJAARSDAG

GESLOTEN


 

Het Wapen van Poortugaal 
Dorpsstraat 16, 
3171 EG Poortugaal 
Reserveren: 010-447 43 41

Openingstijden
Onze keuken is geopend van dinsdag t/m zondag van 16:00-21:30 uur.

Maandag gesloten.

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij ons met diverse creditcards betalen, maar pin of contant heeft onze voorkeur. 
Bedrijven in overleg op rekening mogelijk.

Facebook Wapen van Poortugaal
Twitter Wapen van Poortugaal
Plan uw route met Fietsroutenetwerk
Wapen van Poortugaal op Instagram

Het Wapen van Poortugaal 
Dorpsstraat 16, 
3171 EG Poortugaal 
Reserveren: 010-447 43 41