Kerstavond 2019 bij Het Wapen van Poortugaal

 Wild menu |   Vegetarisch menu |  Vlees menu |  Vis menu

 

 

Kerstavond wild menu

 

Voorgerecht:

Dungesneden carpaccio van rund en kalf met pijnboompitten, Italiaanse Parmezaan, bieslook en een  crumble van uitgebakken spek,
afgemaakt met aceto balsamico dressing en een kruidentuille

 

Hoofdgerecht:

Hertenbiefstuk met een mousseline van knolselderij en rosevalaardappeltjes,
geserveerd met een saus van rode wijn en truffel

 

Nagerecht:

Petit grand dessert; chocoladetaart, Brusselse wafel met amarena-kersen,
mousse van framboos en gelei van munt,
geserveerd met stoofperenijs  

€49,50

 

Kerstavond vegetarisch menu

 

Voorgerecht:

Tortilla wrap met rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten, komkommer,
geserveerd met een gefrituurde courgettebloem gevuld met tuinkruidenroomkaas

 

Hoofdgerecht:

Ouderwetse ratatouille met saus van tomaten, gegratineerd met mozzarella bolletjes,
geserveerd met risotto en gefrituurde schorseneren 

 

Nagerecht:

Petit grand dessert; chocoladetaart, Brusselse wafel met amarena-kersen,
mousse van framboos en gelei van munt,
geserveerd met stoofperenijs  

€45,00

 

Kerstavond vlees menu

 

Voorgerecht:

Dungesneden carpaccio van rund en kalf met pijnboompitten, Italiaanse Parmezaan, crumble van uitgebakken spek en bieslook,
afgemaakt met aceto balsamico dressing en een kruidentuille

 

Hoofdgerecht:

Combinatie van langzaam gegaarde rundersucade en gemarineerde biefstuk,
geserveerd met tuinkruiden aardappelpuree en een jus van rode port en tijm

 

Nagerecht:

Petit grand dessert; chocoladetaart, Brusselse wafel met amarenekersen,
mousse van framboos en gelei van munt,
geserveerd met stoofperenijs  

€47,50 

 

Kerstavond vis menu

 

Voorgerecht:

Gemarineerde gerookte zalm met rivierkreeftstaartjes, zoetzure komkommerrolletje, radijs, tomatenkaviaar,
rode uiencompote en Saffraankroepoek

 

Hoofdgerecht:

Gebakken scholfilet met een spies van gamba’s,
geserveerd met pastinaak aardappelpuree en een kreeftensaus

 

Nagerecht:

Petit grand dessert; chocoladetaart, Brusselse wafel met amarena-kersen,
mousse van framboos en gelei van munt,
geserveerd met stoofperenijs  

€47,50

 


 

Het Wapen van Poortugaal 
Dorpsstraat 16, 
3171 EG Poortugaal 
Reserveren: 010-447 43 41

Openingstijden
Onze keuken is geopend van dinsdag t/m zondag van 16:00-21:30 uur.

Maandag gesloten.

Betalingsmogelijkheden

U kunt bij ons met diverse creditcards betalen, maar pin of contant heeft onze voorkeur. 
Bedrijven in overleg op rekening mogelijk.

Facebook Wapen van Poortugaal
Twitter Wapen van Poortugaal
Plan uw route met Fietsroutenetwerk
Wapen van Poortugaal op Instagram

Het Wapen van Poortugaal 
Dorpsstraat 16, 
3171 EG Poortugaal 
Reserveren: 010-447 43 41